Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χρήστος Κούγιας: “Φανταστικός ο κόσμος του Ιωνικού”-Αλέξης Κούγιας: “Υπερήφανος για τον γιο μου” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και βίντεο)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Εκστασιασμένος με την παρουσία του κόσμου του Ιωνικού στην επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα της ομάδας εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Νικαιωτών Χρήστος Κούγιας.

Σε δηλώσεις που έκανε περιγράφοντας την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας στην πρώτη του Ιωνικού ο Χρήστος Κούγιας τόνισε: “Ο κόσμος του Ιωνικού είναι φανταστικός. Απίστευτο το πάθος που έχει ο κόσμος του Ιωνικού για την ομάδα μας. Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά και τα συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα μου από την εικόνα από την εξέδρα που αποκόμισα στην πρεμιέρα της ομάδας είναι απερίγραπτα. Χαίρομαι που ο κόσμος αυτός θα είναι μαζί μας σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Μέσα από την συνεχή δουλειά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας αφού με την σειρά του έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του Ιωνικού τόνισε: “Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου που από τόσο μικρή ηλικία αναλαμβάνει ευθύνες”

https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1636915599750812

Χρήστος Κούγιας: “Φανταστικός ο κόσμος του Ιωνικού”-Αλέξης Κούγιας: “Υπερήφανος για τον γιο μου” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και βίντεο)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top